That girl...

It's all about life... Live, Love, Laugh

Devil? Angel?

Kategori: Allmänt

Har du någon gång funderat över vad som leder dig mest. Är du lite av den "ondare" lite elak och kaxig eller är du den "snälla" typen som är oskyldigt snäll. Eller kanske är du någon stans där i mitten? Jag själv tror jag ligger någonstans i mitten. Men gör inte alla de? Alla är vi ju elaka någon gång och alla är vi ju snälla. Även om vi inte är elaka med flit så är vi ju det ibland. Ja menar vi är ju bara människor. Och alla gör vi fel ibland.
 
Men vad tycker du om bilden som skapats om änglar och djävular? Är den inte ganska taskig igentilgen? Den menar på att alla föds vi till änglar och om vi skulle vara taskiga och jäklas i livet då blir vi djävular. Eller hur går det där egentligen till? Och hur kommer det sig att man blir det man blir? 
Ibland blir man galen av såna hära knäppa tankar men lite roligt att veta vad ni tror/tycker hehe. xD
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Fin blogg! Var hittar du alla bilder/texter?

    Svar: Tack :) Bilderna är dom flesta från http://weheartit.com/. Det finns en länk under varje bild där det står källa om du klickar på den kommer du till bilderna. Vissa bilder kommer du till framsidan men det är för att jag sparat dom för länesedan så minns inte riktigt direkt länken till den/dom. Texterna är på bilderna oftast :) Annars skriver jag dom själv :)
    That girl

    2012-10-17 | 17:58:54
    Bloggadress: http://skatten.blogg.se

Kommentera inlägget här: